Vleis

Annelien Pienaar

ISBN:

9780798179355

Uitgewer:

Human & Rousseau

Datum Vrygestel:

Junie 2021

Prys (incl. VAT):

R 480,00

Formaat:

Sagteband, 272pp


Oor hierdie boek:

Suid-Afrikaners is nou maar eenmaal gaande oor vleis. Dis onontbeerlik op enige feestafel, en vir die meeste van ons is selfs ’n gewone weeksaandete nie volledig daarsonder nie. Nie net is dit heerlik en vullend nie, dis ook propvol voedingstowwe wat goed is vir ons. 
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek. 
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer  

Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru

VERWANTE BOEKE

Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek

Nataniël , Erik Le Roux

Laat die potte prut

Via

Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2

Louisa Holst

Nic van Wyk-Brood & Botter

Nic van Wyk

Baking

Christine Capendale

Marinda kook met blikkies en pakkies

Marinda Engelbrecht

The South African Air Fryer Cookbook 2

Louisa Holst

Braaibroodjies en burgers

Jan Braai

Kokkedoortjie

Errieda du Toit

Bibby's Kitchen

Dianne Bibby

Fatima Sydow Cooks

Fatima Sydow

Cook and Enjoy

S.J.A. de Villiers

Food stories

Tebogo Ndala, Lebogang Ndala

For Friends & Family

Nicky Stubbs

Shisanyama

Jan Braai

Oor die kole

Martelize Brink

Suid-Afrikaanse leefstylgids vir Diabetes

Vickie De Beer, Kath Megaw

The South African Vegan Cookbook

Leozette Roode

Marinda se kinderkombuis

Marinda Engelbrecht

Cook and Enjoy for Kids

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Landbou Boerekos

Arina du Plessis

Kitchen Queen

Lucia Mthiyane

Hearty Home Food with Sipho

Siphokazi Mdlankomo

Vuurwarm (SB)

Jan Braai

Kaap, kerrie & koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Die Demokratiese Republiek van Braai 2

Jan Braai

Curry

Ishay Govender-Ypma

Vuurwerke (SB)

Jan Braai

Veggielicious

Mokgadi Itsweng

Fatima Sydow - Cape Malay Cooking

Fatima Sydow

Klein kook en geniet (2018 uitgawe)

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Kook en Geniet

S.J.A. de Villiers

One Pot cookbook for South Africans

Louisa Holst

Die VLV-kookboek

Vroue-Landbouvereniging van Kaapland

Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek

Louisa Holst

Marinda se koskas

Marinda Engelbrecht

The South African Air Fryer Cookbook

Louisa Holst

Meat

Annelien Pienaar

Dorah Sitole

Dorah Sitole

Cupcakes and Couscous

Teresa Ulyate

Dit proe soos huis

Herman Lensing

Boerekos with a twist

Annelien Pienaar

Maaltye

Christine Capendale

Cape, Curry & Koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Vegetaries

Jan Braai

Boerekos met 'n twist

Annelien Pienaar

Tietie en Nanna se huiskos

Najma Abrahams, Azba Fanie

Deeg

Theresa de Vries

South African Keto & Intermittent Fasting Cookbook, The

Rita Venter, Natalie Lawson, Natalie Lawson

The South African Vegan Cookbook 2

Leozette Roode