We want to inform you that the NB Publishers website will be shutting down soon. All our content, resources, and updates will be moving to www.jonathanball.co.za.

Vleis

Annelien Pienaar

ISBN:

9780798179355

Uitgewer:

Human & Rousseau

Datum Vrygestel:

Junie 2021

Prys (incl. VAT):

R 495,00

Formaat:

Sagteband, 272pp


Oor hierdie boek:

Suid-Afrikaners is nou maar eenmaal gaande oor vleis. Dis onontbeerlik op enige feestafel, en vir die meeste van ons is selfs ’n gewone weeksaandete nie volledig daarsonder nie. Nie net is dit heerlik en vullend nie, dis ook propvol voedingstowwe wat goed is vir ons. 
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek. 
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer  

VERWANTE BOEKE

Vuurwarm (SB)

Jan Braai

The South African Vegan Cookbook

Leozette Roode

Dit proe soos huis

Herman Lensing

Kook en Geniet

S.J.A. de Villiers

Damn Good Food

Fehmida (Fehmz) Jordaan

Vuurwerke (SB)

Jan Braai

Kaap, kerrie & koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Cooking with Kim Bagley

Kim Bagley

Cook and Enjoy for Kids

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Marinda se kinderkombuis

Marinda Engelbrecht

Baking

Christine Capendale

Tietie en Nanna se huiskos

Najma Abrahams, Azba Fanie

Meals

Christine Capendale

Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2

Louisa Holst

The South African Keto & Intermittent Fasting Cookbook

Rita Venter, Natalie Lawson, Natalie Lawson

Die Demokratiese Republiek van Braai 2

Jan Braai

The South African Vegan Cookbook 2

Leozette Roode

Cupcakes and Couscous

Teresa Ulyate

Vegetaries

Jan Braai

Nic van Wyk-Brood & Botter

Nic van Wyk

Suid-Afrikaanse leefstylgids vir Diabetes

Vickie De Beer, Kath Megaw

My Sweet Life

Faaiza Omar

Oor die kole

Martelize Brink

Maklik met Marinda

Marinda Engelbrecht

Dorah Sitole

Dorah Sitole

Fatima Sydow Cooks

Fatima Sydow

Marinda se koskas

Marinda Engelbrecht

30 Minute Suid-Afrikaanse Lugbraaierkookboek

Louisa Holst

Curry

Ishay Govender-Ypma

30-Minute South African Air-Fryer Cookbook

Louisa Holst

The South African Air Fryer Cookbook

Louisa Holst

Veggielicious

Mokgadi Itsweng

Boerekos met 'n twist

Annelien Pienaar

Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek

Louisa Holst

Cape, Curry & Koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek

Nataniël , Erik Le Roux

For Friends & Family

Nicky Stubbs

Fatima Sydow - Cape Malay Cooking

Fatima Sydow

Shisanyama

Jan Braai

The South African Air Fryer Cookbook 2

Louisa Holst

Kokkedoortjie

Errieda du Toit

Cook and Enjoy

S.J.A. de Villiers

Marinda kook met blikkies en pakkies

Marinda Engelbrecht

Meat

Annelien Pienaar

Braaibroodjies en burgers

Jan Braai

Boerekos with a twist

Annelien Pienaar

Bibby's Kitchen

Dianne Bibby

Klein kook en geniet (2018 uitgawe)

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Die VLV-kookboek

Vroue-Landbouvereniging van Kaapland

One Pot cookbook for South Africans

Louisa Holst