Skakel in vir inskrywings


2023 kykNET-Rapport-Boekpryse

Die wenners van die kykNET-Rapport-boekpryse vir Afrikaanse fiksie en niefiksie wat in 2022 verskyn het, is bekend gemaak.

2023 ATKV-Woordveertjies: Wenners aangekondig

Die ATKV-Woordveertjies bekroon jaarliks uitsonderlike prestasie rondom die Afrikaanse woord.

2022 Sunday Times Literary Award for non-fiction

The non-fiction award criteria ask that the winner should demonstrate the illumination of truthfulness, especially those forms of it that are new, delicate, unfashionable, and fly in the face of power; compassion; elegance of writing; and intellectual and moral integrity.