Vleis

Annelien Pienaar

ISBN:

9780798179355

Publisher:

Human & Rousseau

Date Released:

June 2021

Price (incl. VAT):

R 450.00

Format:

Soft cover, 272pp


About this book:

Suid-Afrikaners is nou maar eenmaal gaande oor vleis. Dis onontbeerlik op enige feestafel, en vir die meeste van ons is selfs ’n gewone weeksaandete nie volledig daarsonder nie. Nie net is dit heerlik en vullend nie, dis ook propvol voedingstowwe wat goed is vir ons. 
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek. 
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer  

Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru

RELATED BOOKS

Laat die potte prut

Via

Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2

Louisa Holst

The South African Vegan Cookbook 2

Leozette Roode

Landbou Boerekos

Arina du Plessis

The South African Air Fryer Cookbook

Louisa Holst

Veggielicious

Mokgadi Itsweng

Marinda kook met blikkies en pakkies

Marinda Engelbrecht

Seisoenskos

Weg!/Go! Platteland

Boerekos met 'n twist

Annelien Pienaar

Kaap, kerrie & koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Die Demokratiese Republiek van Braai 2

Jan Braai

Marinda se kinderkombuis

Marinda Engelbrecht

Marinda se koskas

Marinda Engelbrecht

Vegetaries

Jan Braai

Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek

Nataniël , Erik Le Roux

Cupcakes and Couscous

Teresa Ulyate

The South African Vegan Cookbook

Leozette Roode

Celebrate

Lorna Maseko

Bibby's Kitchen

Dianne Bibby

Baking

Christine Capendale

Meat

Annelien Pienaar

The South African Air Fryer Cookbook 2

Louisa Holst

Huisgenoot Smulkos

Esther Malan

Kitchen Queen

Lucia Mthiyane

Fatima Sydow Cooks

Fatima Sydow

YOU Home Cooking

Esther Malan

Klein kook en geniet (2018 uitgawe)

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Hearty Home Food with Sipho

Siphokazi Mdlankomo

Meals

Christine Capendale

Anatoli

Tayfun Aras

Oor die kole

Martelize Brink

Food stories

Tebogo Ndala, Lebogang Ndala

Shisanyama

Jan Braai

Landbou Boerekos

Arina du Plessis

My Sweet Life

Faaiza Omar

Boerekos with a twist

Annelien Pienaar

Die VLV-kookboek

Vroue-Landbouvereniging van Kaapland

Cape, Curry & Koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Dit proe soos huis

Herman Lensing

Fatima Sydow - Cape Malay Cooking

Fatima Sydow

Suidooster Kombuis

Errieda du Toit

Braaibroodjies en burgers

Jan Braai

Vuurwarm (SB)

Jan Braai

Curry

Ishay Govender-Ypma

Nic van Wyk-Brood & Botter

Nic van Wyk

Maaltye

Christine Capendale

Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek

Louisa Holst

Daar is 'n engel in my koskas

Willie Strauss

Cook and Enjoy for Kids

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Dorah Sitole

Dorah Sitole