- Nonfiction
- Cookery
Vleis
Annelien Pienaar
ISBN:
Publisher:
Date Released:
Price (incl. VAT):
Format:
Soft cover, 272pp
About this book:
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek.
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer
Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru
RELATED BOOKS

Fatima Sydow - Cape Malay Cooking
Fatima Sydow

Vuurwarm (SB)
Jan Braai

Boerekos met 'n twist
Annelien Pienaar

Braaibroodjies en burgers
Jan Braai

The South African Keto & Intermittent Fasting Cookbook
Rita Venter, Natalie Lawson, Natalie Lawson

The South African Air Fryer Cookbook 2
Louisa Holst

Cape, Curry & Koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Kokkedoortjie
Errieda du Toit

Nic van Wyk-Brood & Botter
Nic van Wyk

Bibby's Kitchen
Dianne Bibby

Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek
Nataniël , Erik Le Roux

Boerekos with a twist
Annelien Pienaar

Maaltye
Christine Capendale

Meat
Annelien Pienaar

Veggielicious
Mokgadi Itsweng

Oor die kole
Martelize Brink

Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2
Louisa Holst

Deeg
Theresa de Vries

Baking
Christine Capendale

Cook and Enjoy for Kids
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Kitchen Queen
Lucia Mthiyane

The South African Vegan Cookbook
Leozette Roode

Marinda se koskas
Marinda Engelbrecht

Cook and Enjoy
S.J.A. de Villiers

Die Demokratiese Republiek van Braai 2
Jan Braai

Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek
Louisa Holst

Curry
Ishay Govender-Ypma

Marinda se kinderkombuis
Marinda Engelbrecht

Vuurwerke (SB)
Jan Braai

One Pot cookbook for South Africans
Louisa Holst

Suid-Afrikaanse leefstylgids vir Diabetes
Vickie De Beer, Kath Megaw

The South African Air Fryer Cookbook
Louisa Holst

Vegetaries
Jan Braai

Shisanyama
Jan Braai

For Friends & Family
Nicky Stubbs

The South African Vegan Cookbook 2
Leozette Roode

Cupcakes and Couscous
Teresa Ulyate

Laat die potte prut
Via

Kaap, kerrie & koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Marinda kook met blikkies en pakkies
Marinda Engelbrecht

Tietie en Nanna se huiskos
Najma Abrahams, Azba Fanie

Klein kook en geniet (2018 uitgawe)
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Fatima Sydow Cooks
Fatima Sydow

Hearty Home Food with Sipho
Siphokazi Mdlankomo

Dit proe soos huis
Herman Lensing

Die VLV-kookboek
Vroue-Landbouvereniging van Kaapland

Kook en Geniet
S.J.A. de Villiers

Dorah Sitole
Dorah Sitole