- Nonfiction
- Cookery
Vleis
Annelien Pienaar
ISBN:
Publisher:
Date Released:
Price (incl. VAT):
Format:
Soft cover, 272pp
About this book:
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek.
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer
Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru
RELATED BOOKS

Daar is 'n engel in my koskas
Willie Strauss

Veggielicious
Mokgadi Itsweng

Braaibroodjies en burgers
Jan Braai

Die Demokratiese Republiek van Braai
Jan Braai

My Sweet Life
Faaiza Omar

Die VLV-kookboek
Vroue-Landbouvereniging van Kaapland

Chocolate
Katelyn Williams

Duinhuis
Isabella Niehaus

Meals
Christine Capendale

Deeg
Theresa de Vries

Marinda se koskas
Marinda Engelbrecht

Klein kook en geniet (2018 uitgawe)
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Cook and Enjoy
S.J.A. de Villiers

Curry
Ishay Govender-Ypma

Anatoli
Tayfun Aras

Dorah Sitole
Dorah Sitole

Celebrate
Lorna Maseko

Huisgenoot Smulkos
Esther Malan

For Friends & Family
Nicky Stubbs

Laat die potte prut
Via

Maaltye
Christine Capendale

Fatima Sydow Cooks
Fatima Sydow

Kaap, kerrie & koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Vegetaries
Jan Braai

Cook and Enjoy for Kids
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek
Nataniël , Erik Le Roux

Seisoenskos
Weg!/Go! Platteland

Vuurwerke (SB)
Jan Braai

Landbou Boerekos
Arina du Plessis

Kook en Geniet
S.J.A. de Villiers

Dit proe soos huis
Herman Lensing

Meat
Annelien Pienaar

Bibby's Kitchen
Dianne Bibby

The South African Vegan Cookbook
Leozette Roode

Baking
Christine Capendale

Landbou Boerekos
Arina du Plessis

Kitchen Queen
Lucia Mthiyane

Cape, Curry & Koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Suidooster Kombuis
Errieda du Toit

Food stories
Tebogo Ndala, Lebogang Ndala

Boerekos with a twist
Annelien Pienaar

Vuurwarm (SB)
Jan Braai

Hearty Home Food with Sipho
Siphokazi Mdlankomo

Shisanyama
Jan Braai

Boerekos met 'n twist
Annelien Pienaar

YOU Home Cooking
Esther Malan

Marinda se kinderkombuis
Marinda Engelbrecht