- Nonfiction
- Cookery
Vleis
Annelien Pienaar
ISBN:
9780798179355
Publisher:
Human & Rousseau
Date Released:
June 2021
Price (incl. VAT):
R 480.00
Format:
Soft cover, 272pp
About this book:
Suid-Afrikaners is nou maar eenmaal gaande oor vleis. Dis onontbeerlik op enige feestafel, en vir die meeste van ons is selfs ’n gewone weeksaandete nie volledig daarsonder nie. Nie net is dit heerlik en vullend nie, dis ook propvol voedingstowwe wat goed is vir ons.
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek.
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer
Takealot
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek.
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer
Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru
RELATED BOOKS
Vuurwarm (SB)
Jan Braai
Die Demokratiese Republiek van Braai 2
Jan Braai
Fatima Sydow - Cape Malay Cooking
Fatima Sydow
Cook and Enjoy for Kids
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Baking
Christine Capendale
Fatima Sydow Cooks
Fatima Sydow
Meat
Annelien Pienaar
Vuurwerke (SB)
Jan Braai
Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2
Louisa Holst
Cape, Curry & Koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien
Cupcakes and Couscous
Teresa Ulyate
Oor die kole
Martelize Brink
Nic van Wyk-Brood & Botter
Nic van Wyk
Klein kook en geniet (2018 uitgawe)
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Marinda kook met blikkies en pakkies
Marinda Engelbrecht
Die VLV-kookboek
Vroue-Landbouvereniging van Kaapland
Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek
Louisa Holst
Braaibroodjies en burgers
Jan Braai
My Sweet Life
Faaiza Omar
Shisanyama
Jan Braai
The South African Air Fryer Cookbook 2
Louisa Holst
The South African Vegan Cookbook 2
Leozette Roode
The South African Air Fryer Cookbook
Louisa Holst