- Niefiksie
- Kookkuns
Vleis
Annelien Pienaar
ISBN:
Uitgewer:
Datum Vrygestel:
Prys (incl. VAT):
Formaat:
Sagteband, 272pp
Oor hierdie boek:
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek.
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer
VERWANTE BOEKE
Fatima Sydow Cooks
Fatima Sydow
One Pot cookbook for South Africans
Louisa Holst
30 Minute Suid-Afrikaanse Lugbraaierkookboek
Louisa Holst
Braaibroodjies en burgers
Jan Braai
The South African Air Fryer Cookbook
Louisa Holst
Bibby's Kitchen
Dianne Bibby
The South African Air Fryer Cookbook 2
Louisa Holst
The South African Keto & Intermittent Fasting Cookbook
Rita Venter, Natalie Lawson, Natalie Lawson
My Sweet Life
Faaiza Omar
Kaap, kerrie & koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien
Klein kook en geniet (2018 uitgawe)
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Marinda kook met blikkies en pakkies
Marinda Engelbrecht
Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2
Louisa Holst
Cooking with Kim Bagley
Kim Bagley
For Friends & Family
Nicky Stubbs
Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek
Nataniël , Erik Le Roux
Vuurwerke (SB)
Jan Braai
Curry
Ishay Govender-Ypma
Maklik met Marinda
Marinda Engelbrecht
Suid-Afrikaanse leefstylgids vir Diabetes
Vickie De Beer, Kath Megaw
The South African Vegan Cookbook
Leozette Roode
Shisanyama
Jan Braai
Vuurwarm (SB)
Jan Braai
Meals
Christine Capendale
Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek
Louisa Holst
Cupcakes and Couscous
Teresa Ulyate
Dorah Sitole
Dorah Sitole
Boerekos with a twist
Annelien Pienaar
Kook en Geniet
S.J.A. de Villiers
Fatima Sydow - Cape Malay Cooking
Fatima Sydow
Die VLV-kookboek
Vroue-Landbouvereniging van Kaapland
Veggielicious
Mokgadi Itsweng
Baking
Christine Capendale
Marinda se kinderkombuis
Marinda Engelbrecht
30-Minute South African Air-Fryer Cookbook
Louisa Holst
Meat
Annelien Pienaar
Vegetaries
Jan Braai
The South African Vegan Cookbook 2
Leozette Roode
Nic van Wyk-Brood & Botter
Nic van Wyk
Oor die kole
Martelize Brink
Boerekos met 'n twist
Annelien Pienaar
Cook and Enjoy
S.J.A. de Villiers
Dit proe soos huis
Herman Lensing
Cook and Enjoy for Kids
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Die Demokratiese Republiek van Braai 2
Jan Braai
Kokkedoortjie
Errieda du Toit
Damn Good Food
Fehmida (Fehmz) Jordaan
Tietie en Nanna se huiskos
Najma Abrahams, Azba Fanie
Cape, Curry & Koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien
Marinda se koskas
Marinda Engelbrecht