- Niefiksie
- Kookkuns
Vleis
Annelien Pienaar
ISBN:
Uitgewer:
Datum Vrygestel:
Prys (incl. VAT):
Formaat:
Sagteband, 272pp
Oor hierdie boek:
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek.
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer
Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru
VERWANTE BOEKE
Cook and Enjoy
S.J.A. de Villiers
Marinda se koskas
Marinda Engelbrecht
Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2
Louisa Holst
Laat die potte prut
Via
Dorah Sitole
Dorah Sitole
For Friends & Family
Nicky Stubbs
Boerekos with a twist
Annelien Pienaar
Vuurwerke (SB)
Jan Braai
The South African Vegan Cookbook 2
Leozette Roode
Fatima Sydow Cooks
Fatima Sydow
Baking
Christine Capendale
Landbou Boerekos
Arina du Plessis
Veggielicious
Mokgadi Itsweng
Marinda kook met blikkies en pakkies
Marinda Engelbrecht
Nic van Wyk-Brood & Botter
Nic van Wyk
Klein kook en geniet (2018 uitgawe)
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Braaibroodjies en burgers
Jan Braai
Cupcakes and Couscous
Teresa Ulyate
Oor die kole
Martelize Brink
Hearty Home Food with Sipho
Siphokazi Mdlankomo
Meat
Annelien Pienaar
Dit proe soos huis
Herman Lensing
The South African Air Fryer Cookbook 2
Louisa Holst
Food stories
Tebogo Ndala, Lebogang Ndala
Fatima Sydow - Cape Malay Cooking
Fatima Sydow
The South African Air Fryer Cookbook
Louisa Holst
Die VLV-kookboek
Vroue-Landbouvereniging van Kaapland
Shisanyama
Jan Braai
Kitchen Queen
Lucia Mthiyane
Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek
Louisa Holst
Cook and Enjoy for Kids
Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers
Vegetaries
Jan Braai
Kaap, kerrie & koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien
Seisoenskos
Weg!/Go! Platteland
Meals
Christine Capendale
Vuurwarm (SB)
Jan Braai
Kook en Geniet
S.J.A. de Villiers
Curry
Ishay Govender-Ypma
Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek
Nataniël , Erik Le Roux
Die Demokratiese Republiek van Braai 2
Jan Braai
My Sweet Life
Faaiza Omar
Cape, Curry & Koesisters
Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien
Maaltye
Christine Capendale
The South African Vegan Cookbook
Leozette Roode
Deeg
Theresa de Vries
Marinda se kinderkombuis
Marinda Engelbrecht
Kokkedoortjie
Errieda du Toit