Vleis

Annelien Pienaar

ISBN:

9780798179355

Uitgewer:

Human & Rousseau

Datum Vrygestel:

Junie 2021

Prys (incl. VAT):

R 480,00

Formaat:

Sagteband, 272pp


Oor hierdie boek:

Suid-Afrikaners is nou maar eenmaal gaande oor vleis. Dis onontbeerlik op enige feestafel, en vir die meeste van ons is selfs ’n gewone weeksaandete nie volledig daarsonder nie. Nie net is dit heerlik en vullend nie, dis ook propvol voedingstowwe wat goed is vir ons. 
Vleis: Die omvattende gids is ’n moderne ensiklopedie wat ’n ereplek verdien in die kombuis van almal wat graag vleis eet en gaarmaak. Afgesien van resepte vir smullekker vleisgeregte vir elke okkasie bevat dit hope inligting oor die beste manier om die verskillende snitte en soorte vleis te berei, hoe om vleis te vries of tot perfeksie te verouder, tesame met ’n hordes wenke om geur en sappigheid te verseker – alles sonder preserveer- en ander kunsmatige bymiddels. Die voedselwetenskaplike en gewilde kosskrywer Annelien Pienaar se passie vir goeie, volhoubare vleis word weerspieël op elke bladsy van hierdie boek. 
Vleis: Die omvattende gids is die enigste vleisboek wat jy ooit weer sal nodig kry. Dit bevat:
* Meer as 100 resepte wat die toets van die tyd deurstaan het – daar is beesvleis, lam en skaap, vark, pluimvee, afval en wildsvleis, en enigiets van maklike gesinsetes, tradisionele treffers en spoggerige onthaalkos tot kitsplanne met die oorskiet
* Beskrywings van al die verskillende vleissnitte, hul gebruike en die beste metodes om dit gaar te maak
* Nuttige inligting oor die voedingswaarde en veroudering van vleis, vleisterme en omskakelingstabelle
* Ekstra resepte vir marinades, souse, soutmengsels, aftreksels en deeg wat vleis komplementeer  

Beskikbaar by:
Takealot
Exclusive books
Graffiti books
Loot
Raru

VERWANTE BOEKE

Cook and Enjoy

S.J.A. de Villiers

Marinda se koskas

Marinda Engelbrecht

Die Suid-Afrikaanse lugbraaier kookboek 2

Louisa Holst

Laat die potte prut

Via

Dorah Sitole

Dorah Sitole

For Friends & Family

Nicky Stubbs

Boerekos with a twist

Annelien Pienaar

Vuurwerke (SB)

Jan Braai

The South African Vegan Cookbook 2

Leozette Roode

Fatima Sydow Cooks

Fatima Sydow

Baking

Christine Capendale

Landbou Boerekos

Arina du Plessis

Veggielicious

Mokgadi Itsweng

Marinda kook met blikkies en pakkies

Marinda Engelbrecht

Nic van Wyk-Brood & Botter

Nic van Wyk

Klein kook en geniet (2018 uitgawe)

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Braaibroodjies en burgers

Jan Braai

Cupcakes and Couscous

Teresa Ulyate

Oor die kole

Martelize Brink

Hearty Home Food with Sipho

Siphokazi Mdlankomo

Meat

Annelien Pienaar

Dit proe soos huis

Herman Lensing

The South African Air Fryer Cookbook 2

Louisa Holst

Food stories

Tebogo Ndala, Lebogang Ndala

Fatima Sydow - Cape Malay Cooking

Fatima Sydow

The South African Air Fryer Cookbook

Louisa Holst

Die VLV-kookboek

Vroue-Landbouvereniging van Kaapland

Shisanyama

Jan Braai

Kitchen Queen

Lucia Mthiyane

Suid-Afrikaanse Lugbraaier Kookboek

Louisa Holst

Cook and Enjoy for Kids

Eunice van der Berg, S.J.A. de Villiers

Vegetaries

Jan Braai

Kaap, kerrie & koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Seisoenskos

Weg!/Go! Platteland

Meals

Christine Capendale

Vuurwarm (SB)

Jan Braai

Kook en Geniet

S.J.A. de Villiers

Curry

Ishay Govender-Ypma

Nataniel: Die Edik van Nantes-kookboek

Nataniël , Erik Le Roux

Die Demokratiese Republiek van Braai 2

Jan Braai

My Sweet Life

Faaiza Omar

Cape, Curry & Koesisters

Fatima Sydow, Gadija Sydow Noordien

Maaltye

Christine Capendale

The South African Vegan Cookbook

Leozette Roode

Deeg

Theresa de Vries

Marinda se kinderkombuis

Marinda Engelbrecht

Kokkedoortjie

Errieda du Toit